Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill ordinera väldigt mycket i denna skrift så här i semestertider (ledig till 30 juli...)


Ordination !

Ordination !

Lugn och vila
inga krumbukter

gärna stila
på akvedukter

eller bara glida
omkring i atmosfären

inga planer smida
i denna hemisfären



Ordination !

Kontemplation
lyckotankar och yoga
glöm frustration
ej annan plåga


lämna verkligheten
i en garderob
beivra saligheten
ät en aladåb !




Ordination !

Ge fan i propagandan
sov ut på verandan

stoppa Marx i malpåse
smörja lite kråse´

barrikadera dej (!)
gör en galen grej (!)

köp dig något önskat
så blir livet glatt


Snart nog blir det allvar igen
realismen tillbaks se´n.......

----




Bunden vers av Mats Henricson
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-28 21:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lugn och vila är för det mesta en adekvat ordination i ett uppskruvat tidevarv som vårt - och inte minst just i semestertider.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska