Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett bollträ i magen

Smack som ett bollträ i magen
Jag blir som kalven i hagen 

Hoppar runt och ler
Vill få dig att skratta så att du ser

På mig med dina kisande ögon som är blå som poolen 
Du får mig att känna mig lika sedd som solen 

Jag vill krama dig så hårt att vi växer ihop 
Vill leva med dig om och om som en loop 

Du dömer inte alls som mig
För dig kan jag berätta varje grej

Som håller min utveckling tillbaka
Du är ingen kaka

Dig ska jag äta och behålla 
Hela dig vill jag förtrolla 








Fri vers av Zoo
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-06-29 10:50



Bookmark and Share


  wildah
Tycker om, du skriver som en boll kastas, så lättläst och bra skrivet!
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Zoo