Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt för en del att yva sej



Hörde hur en av de på ”ungdomsradion” eller nåt yvade sej över, de som uttalade sig om, ”barn” som kommer hit som inte är barn… ”ensamstående barn” som man fortfarande undrar över hur de kommer hit och varför?

Man ojade sej inte om detta man ojade sej över, om de som ojade sej över, de som kom. Men frågan är, vill de på ungdomsradion att det ska komma hur mycket som helst, hur många ska få komma, vem ska bestämma och framförallt, vem ska betala? Är det dom ”omtänksamma” på radion, ska vi höja skatten för dom, eller för alla eller ska vi ta bort nåt MER av det som vi fortfarande kallar för ”välfärd”?

De har inte förstått eller vill inte förstå att ett litet land, som vi faktiskt är, kan ta emot och betala, försörja alla som vill, komma hit..
Men så kanske det inte är för den ”ömmande” ungdomsradion…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-30 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO