Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herrmods eller nåt



En man sökte jobb
På HERMODS
MEN de svarade inte ens, efter besöket
Så dåliga är dom, har inte ens den hyffsen
Och ”de ska utbilda andra”…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-30 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO