Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tjej tror jag gillar redheads


Nu är det så att min tjej tror att jag är tokig i rödhåriga tjejer, hon undviker, åt mej att träffa nån sån, som t ex affärer med rödhåriga expediter eller de räcker med en för att hon ska hitta på nåt annat, åt mej…
Nåt annat…

Hon kan t ex föreslå att vi ska fika och t o m om att hon bjuder, före vissa affärer, hon kan lägga sej på mej, på stranden med risk för att man måste ner och ”svalka sej” rätt snart om det kommer en rödhårig läcker kvinna som tar av sej…
Som om jag skulle reagera på sånt ens om hon hade knuten snörbikini i turkost eller neonfärgat, inte ens om det var rosa-ljusgrön neon ett på varje sida och ett på, varje bröst.

Självklart, så skulle jag inte reagera alls, men jag hinner inte, hon överfaller mej och stoppar in sin tunga i min mun innan jag hinner ens tänka första stavelsen i ordet, snu….
Hon smeker mej i ryggen där hon, om jag har skjorta, drar upp den eller tshirten och smeker min rygg så att…. Och kör ner handen eller händerna bak och drar sitt finger och…
Och hon gör nästan allt, jag vill, och om jag säger nåt sen hemma så överfaller hon mej och nästan våldtar mej, snudd på, brutalt, där hennes händer är överallt och tungan når in i min mun och hon visar, att hon älskar mej…
Älskar….

Men det är skönt att känna att, hennes kärlek och framförallt lust, är så pass mycket djupare och, mer ihärdig när hon ser nån som skulle kunna vara en ”konkurrent” eller antagonist… egentligen så är det inte speciellt intressant med en rödhårig tjej, men det är underbart att känna, när hon visar mej sin kärlek och lust på det sätt hon kan, när hon tror att jag kollar efter nån annan.. och när hon bestämt sej för att jag inte ens ska se, de röda håret..





Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 263 gånger
Publicerad 2012-06-30 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO