Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apati drabbar stundom även den mest härdade amfetaminist...


Ouvertyr

Lämna mig Ifred

Det är Sjukt i Huset

Låt mig göra mina Goda gärningar
Ifred

Tänd bara ljuset
När jag gör Ont

För det är Sjukt i Huset
Sjukt i Huset

Och någon satte ett gulnat anslag på dörren
Med Ett Hårt ord
Skrivet med Hård blyerts

Jag suddade ut det
Utan att läsa




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 613 gånger
Publicerad 2006-02-05 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother