Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är i ögonen hos betraktaren som avgör


om någon är intressant eller inte

Om någon har något extra att tillföra

Något att komma med

Så som skönhet, fulsnygghet eller ren och skär karma

Själv som betraktare tycker jag att de flesta har något

att komma med

då jag alltid tittar in bakom ytan

Ja, jag försöker i alla fall

Försöker att titta bortom det där så vackert fulsnygga

och hitta självaste människan...

Ken Cassel
30/6-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-30 23:46



Bookmark and Share


  Rise Little One
Det som finns bakom ytan är alltid det mest intressanta
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel