Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sammanhang? Nej.


Dagar av plågor, nätter av kärlek

Jag tittade ner på mina ben och tänkte något som jag nu inte minns
Om jag minns rätt så var det något om sommar, om vin och kaos
En tass på mitt ögonlock, och någon som viskade i mitt öra
Ett vinddrag mot min kind, och en så vackert melankolisk röst

En natt av verbala strider, drömmar om giftig kärlek
Ett månsken så starkt, och ord som skrivs ner för att bota stressen
Hon tycktes höra enformiga låtar om kärlek på radion
Han kastade stenar mot vattnet och hoppades att tiden skulle passera

Musiken gjord av Broder Daniel och ett resultat av ciderfyllor
Gråt som fastnar i halsen, och flera brustna hjärtan
Något som fastnade, något som aldrig helt försvann
Explosioner i himlen som visar att Gud endast är en astronaut

Armarna blev till ormar som alltid försöker greppa tag med sina tänder
Bita i förstörd hud, och låta giftet göra sitt
Varje dröm jag hade handlade om dig, och den värld jag hade velat skapa
Jag var vaken om natten, och drömde ständigt på dagen

Jag hittade på en lögn som senare blev till sanning
Drog ut i krig, och hoppades komma tillbaka helskinnad
Min kropp sökte någon form av lycka, en drog utan dess like
Någonting att skjuta upp, något som lät euforin blomstra

Gräsängen var alltid full av insekter och smuts
Inuti skogen hördes en klagosång till dom levande
Ensamheten kröp sig sakta men säkert fram, utan förvarning
Jag tänkte på dig varje gång jag tänkte på döden




Fri vers av Hatfylld
Läst 555 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-01 02:33



Bookmark and Share


  ellenr
Broder Daniel och ungdomsfylla... och magi.
2012-08-03

  Katinka VIP
Mycket bra text. Intensiv. Vacker utan försköning.
2012-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Hatfylld
Hatfylld