Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor i svall...



Känslor
i svall

goa i värme
men ej

då man blir kall

Känslor som hoppar på en
som löss
och biter

tag

Den som borde sköta tyglarna
är alltid

lilla jag

Känslor
spelar spratt
Men varför trillar man?

Jag tror man älskar människor
men inte alltid

når helt fram

Man får ej snabb respons
och ej ett tydligt svar

men efter några dagar
har man sikten

mera klar








Bunden vers av Anders Nordlander VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-01 02:43



Bookmark and Share


  Magica VIP
Känslor är jobbigt, men vad vore vi utan dem? Skrämmande tanke... Dock att ta en paus en stund för att andas och tänka efter kan ibland vara bra.
Du skall inte behöva vara den som skall sköta allt, vara ansvarig för allt. Tänk på dig själv också, dina egna behov.
En relation bygger på att ge och få!
2012-07-01

    ej medlem längre
Substantiellt
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP