Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1/7-2012


Väv



Väver ihop tankar
röda blåa och lite svart
en dröm så vit bryter av
allt binds samman

Melodin flyter som en tråd
snirklar sig framåt
rengbågsgarnet med törnar
oförutsägbara framtid

Franskanterna som spretar
ännu vägar så nya
outgrundliga och vitt
korta stumpar

-

vävt med en ände i det klara




Fri vers av filosofian
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-01 10:25



Bookmark and Share


    Anna B
Åh det här gillar jag, jättebra skrivet.
2013-02-24

  M M Mannheim VIP
Så vävs drömmarna samman och blir kanske verklighet en dag!
2012-07-23

    Ken Cassel
Fint Filosofan! :)

Kram
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian