Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppen





Du skapar regn
från silkeslena skyar
och svär sedan högljutt
över mina paraplyer
Som att du hade förväntat dig
att jag bara skulle drunkna
i tysthet
där
framför dina kulisser




Fri vers av HQ
Läst 402 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-01 16:42



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Vackert.
Gillar.
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ