Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om oss


Vart är du på väg?

vi har våra egna
kappsäckar, sägs det

vi möts och skiljs

vi stannar upp ibland
och gläntar våra kappsäckar
aningens lite

jämför, förundras över
innehållet
frustreras av allt som inte matchar
melodin blir falsk
färgerna passar inte
dofterna harmoniseras inte

och vi stänger igen väskan
och letar vidare

efter en annan
resenär




Fri vers av Maiah VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-01 22:05



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Intressant bild... och tanke. Och ibland möter man någon med en kappsäck som gör att fina klanger uppstår. Till glädje och tröst...
2012-07-05

  Silverstripe
Tack för fin text!

och

jag kan inte undvika att tänka:


"Ackord klingar falskt
när vi väljer att behålla
vår egen grundton

färger skär sig
när kanvasen redan är täckt
av vårt eget livs nyans

dofter krockar
när vi redan tömt
vår egen kryddburk
i grytan"
2012-07-01

    ej medlem längre
Så sant...välformulerat
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP