Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösning?



Du kommer över det

Frågan är

till vad
då?




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-01 23:00



Bookmark and Share


  Magica VIP
Genom att försöka se just svaren först, tänkbara möjligheter. Jag är lite trött nu men hoppas du förstår vad jag menar...
2012-07-02

    ej medlem längre
...och med vems hjälp?
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP