Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite ironi


Fotboll

Så fint att se när män

gråter

skulle så gärna höra hur det

låter

Att bollen lira mot

mål

för motståndets försvar var som av

stål

så fint att se när män gråter

nu är fotbollskvällarna över
och hemma är det frid åter











Fri vers av Maiah VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-01 23:07



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Förstår nog mig inte på fotbollstårar är jag rädd :-) men tycker att de män som kan visa sina känslor, även med tårar, är de tuffaste och mest sympatiska... Fram för fler gråtande män!
2012-07-05

  Christine Sabel
det är mänskligt att gråta och det är fint att vi är människor utan alla bestämda roller
vem har hittat på att man är stark om man inte gråter?
2012-07-02

    ej medlem längre
Menar;
ironi brukar ju vanligen
anspela på att man
menar något annat,
ofta - tvärtom.

I så fall skulle det vara fult
att män gråter,

eller vill du vänligen utreda
DENNA OFANTLIGA FRÅGA.

(äsch! skojar lite).
2012-07-01

    ej medlem längre
Varför är det fint?
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP