Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nässjö

missionen en nerlagd pub med spräckliga rosett fönster i gult blått och rött

skorstenar och sjukvård klotter över en rosa herrgård för ungdomar

wake up isn't she loverly Fröken bygger rådhus i Herrns minne skandalöst sträcker
sig hotellet upp mot himlen panoramat bär klocka och en av två magiska brunnar
vattenhål i parken vid fluffiga kannadagäss bäbisar och med fågelögats utsikt
vid måsbräket bibbliotek kulturhus utslängda skulpturer och omkullvälta gamla
stockar.
tomma hålor glor ur ålderdomliga fasader stickade lyktstolpar en svart slöja

svastika balkonger bowling med öl Diakonissan omskär flickor från här och där




Fri vers av objekt3
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-02 19:32



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Intressant text. Ska nog spela låten. Blev lite inspirerad till att skriva. :)
2018-03-03

  zallander
jasså, gillar du inte din hem stad..
2013-02-01

  Nanna X
charmigt afatiskt
2012-07-03

  mikael ejdemyr VIP
ditt fågelöga i en förtingligad värld
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3