Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isola no 2

Du var så vackert benvit
i sommarens blom

hur du liksom fortfarande
stod gömd bland
fallande snö flingor

så tyst och så skör
svepte du in dig i lager
av svart natt
och ett svagt skimmer
av dyrbart
silver




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-02 20:56



Bookmark and Share


    josies
åh vad jag tyckte det här var fint! speciellt den sista biten med den svarta natten och dyrbara silvret
2012-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal