Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man får inte mycket



Man får inte mycket för pengarna
Nuförtiden
Ett fruntimmer går ut och säger att
Hon opererat sej för 200 000
”Det syns inte”

Eller ja jo, de syns när hon ska le

Eller prata
Då spänns gummimasken…
Nu är de ju så att hon opererar sej
Så är det delvis för sitt egen skull
Och delvis för att se ”bättre ut” typ


Men hon funderar visst på att operera blygläpparna
Så går hon runt väl och visar dom med, typ…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger
Publicerad 2012-07-02 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO