Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sen slår det mig

kan du sova?
det kan inte jag
i den beiga soffan med tre dynor
är jag bara några meter ifrån dig

mitt hjärta slår så hårt
att det i grannens öra
måste låta som någon
spikar upp en tavla

jag ser åt ditt håll
och jag funderar
har jag råd att svara ja och komma till dig?
har jag råd att röra vid din kropp?

sen slår det mig
det här är den enda värld jag känner till
där man måste oroa sig över
att man har för mycket kärlek att ge




Fri vers av David Gustafsson
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-02 22:30



Bookmark and Share


    JO:82
bra.skrivet. har varit själv i.samma sits.ej roligt..!
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson