Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde reagerat och agerat!

Jag ringde till mitt försäkringsbolag
härom dagen då jag skall flytta...

Där frågade de om de nya adressen.
Jungfrugatan sa jag och fick ett skratt
till svar, hahaha det var något nytt...

Igår kom de nya försäkringsuppgifterna
och när jag läste adressen då hajade
jag till när jag läste: Ljungfrugatan...

Exakt som han sa, det var ju absolut nytt!







Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-03 07:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker det var tur att han inte uppfattade något annat fel så att det även fått sin nya stavning. Man kan inte begära att ungdomen skall kunna stava så som skolan ser ut numera. Det är inte stavningen det hänger på om man skall få jobb utan att man 'sett ut' att hänga med på lektionerna. Fast han kanske var dyslektiker, förstås. Jag tycker du skall stava samtalets alla ord i fortsättningen.
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt