Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att medvetet göra saker som inte har med det att göra kan




stöka till det

 

än mer

 

här och nu

stöka till det

 

 

hålla sig ifrån det som lockar och drar en

mentalt kliva ur

tvinga kroppen göra saker som inte påminner

 

fördriva längtan

fördriva drömmarna på flykten

fördriva det som lockar och drar en

 

här och nu

 

och tiden blir viktig i sin oviktighet

att hålla reda på

göromålen som livbojar

 

som viktiga saker

 

(jag hinner inte

har inte tid)

 

som räddningen i stormen

 

 

att inte bli orsaken som fäller drömmen

som fäller längtans bila

som drar en ner i hopplösheten

 

 

viktigt

att inte bli orsaken

 

 

här och nu

 

 


så viktigt

att jag tar en kopp kaffe först

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 137 gånger
Publicerad 2012-07-03 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri