Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror människan har det värre, vårt skal syns inte, men det finns


Sköldpaddan



Ett skal har sköldpaddan
det växer ständigt
under åren

blir allt starkare

Undrar om det inte är så
för oss människor
också




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-03 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Säkert de flesta,

som jag ser saken
bakom

mitt skal.
2012-07-04

  Johan Bergstjärna VIP
Ja... man får ett starkare integritetsskydd iaf... inte lika lätt sårad och förödmjukad.
2012-07-03

  walborg
Man brukar tala om igelkottar eller sköldpaddor - två olika försvarsstrategier
2012-07-03

  aol
javisst man blir mer förhärdad på nåt vis med åren, på grund av att det är så svårt att visa sin själ, för i samma ögonblick är du väldigt sårbar, och ändå skulle det vara modigt inför alla, för inom är vi små ljus som vill lysa upp världen,
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP