Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarrepris


Kärvheten Beundrar Jag...





Kärvheten
beundrar jag

äktheten

Text från botten
av ett

botten

Varje ord är vägd


livets våg

Inte kärlekslös
men

på gränsen
av

dess ravin




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-04 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP