Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda äro vi...



Annorlunda äro vi

alla

I jämförelse
med

alla




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2012-07-04 13:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Samt i jämförelse med Allah.
Vi var och en saknar en profet
en sådan där egensinnlig coach
eller tränare, på ren svenska.
Kanske rent av en personlig städare.
2012-07-04

  Johan Bergstjärna VIP
Men vissa är mer annorlunda
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP