Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En brandfackla i ordets vidaste mening !


Besviken - På politiken !

Besviken - På politiken !


Tar de åt sig kritiken
eller.. fortsätter polemiken ?


Vill luta mer åt semantiken
kanske ljuger statistiken ?


Eller är de politruker
som svikit ALLA ideal ?


Ser mest till egna buken
ger oss små mest svåra kval


Liveget toppstyrda
reklambolag inhyrda


Politikernas egen Klan
egna kapitalets plan


Floskler och slagord
smulor på de fattigas bord


En budget för Storfinansen
för oss andra ,"sorgekransen" ?


Vi styrs mot avlägset INFERNO
om vi bara på det vill glo......


Men OM vi agerar
ALDRIG accepterar
så KAN det förändras
att vi ej mer skändas..........


---









Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-04 14:48



Bookmark and Share


  poetryGirl
jag satte in 'dagens ROS' till Jimmie idag, det är han värd!!
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska