Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN RÖST

Jag hade väntat på din röst

De var som jag visste

att den skulle hela min själ

Den var varm

Bak mina ögon brände en tår

för jag erfor en lycka

En sällsynt lycka

Ja

jag visste

den skulle hela min själ

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-04 20:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
besjälande
2012-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
Känsliga ord...
2012-07-04

  M M Mannheim VIP
Tänk att få vara den rösten...att jag fick vara den som helade dig!
2012-07-04

    ej medlem längre
En djup längtan känns i dina ord...vemodig längtan.
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP