Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarrepris


SEMESTER




Glada hundvalpar, glada barn..
en vind som smeker din kind.
Du går på fel sida om vägen,
eller vägen inbjuder dig till det.
Smala gator, där stora bilar kör
och mindre stannar.

Så plötsligt ett regn..
sen åter denna doft
av tid som aldrig kommer igen.
Du försöker ta ett kort,
men människorna rör sig hela tiden.
Du får aldrig fokus,
så du struntar i det.
Öppnar en öl,
en varm som legat invid katten
på fönsterblecket.

Vem är du...
en människa.
Snart klär du dig i höstens och vinterns kläder.
Men en blomma du pressat skvallrar om sommarens doft.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-04 22:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sista stycket är helt fantastiskt i sig...
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP