Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sådan är

 

lika bär brista

 

vajande träd svalkar med sin vind

mönster i leran formar dina sulor

solrosens öga föder solen

 

sådan är vår kärlek




Fri vers av cilax VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-07-07 11:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt underbar poesi från dig.
2012-07-09

    ej medlem längre
Det här.
2012-07-08

  wildah
Vacker!
2012-07-08

  Änglaögon
Gillar dethär!
2012-07-07

  Nanna X
rårörd drottningssylt
2012-07-07

  Processan
Underbart. Bokmärks.
2012-07-07

  Erik H.J Hultin
En stillsam och minutiöst välkomponerad kärlekshymn. (Förbluffad)
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt