Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl..




Att börja leva igen, utan dig

 

 

En förlorad dröm

min kärlek, borta nu.

Tankar en gång tänkta

spridda för vinden.

Ord vi en gång sagt

har tappat sin innebörd.

Som kyssarna vars smak

minnet inte längre känner.

Drömmen om oss två 

kunde aldrig bli till verklighet.

Kärleken kommer återvända

men i en annan skepnad.

Du var min stora kärlek

men nu måste jag börja leva, igen.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-07 13:39



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Du fångar känslan av att ha förlorat den stora kärleken otroligt väl. "kyssarna vars smak minnet inte längre känner" Jag tänker på hur man kan glömma bort själva känslan av att älska, att man kan förlora kontakten med kärleken, när man sörjt och glömt...
2013-01-22

  Ola Rydberg
Ja känns stark
och berör
2012-07-14

  ULJO
Stark text som berör
2012-07-07

    ej medlem längre
Smärtsamma golgatavandring, bra fångat
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP