Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I know you get my weirdness.




This One is For You, Billy

 

 

You understand, how I see life

in an ironic sunshine.

 

Not meant for me.

not meant for you.

 

How love tells a joke

at my expense, your expense.

 

I'm the eternal rebellion

to my own fate, just like you.

 

Always by my side,

when I'm sad.

 

There is always we,

because you get my weirdness.

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-07 13:56



Bookmark and Share


    JO:82
Katinka tånk inte så
2012-07-07

    ej medlem längre
bra textat!**
2012-07-07

  cilax VIP
siamesiska älskare, jag gillar dikten
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP