Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Fin LED klocka a la Japan, (själv har jag inte använt armbandsur sedan 1989 som den esoteriska hippie man är)




Aforism: Led(d) av LED klocka

~*~

Datorn går så sakta, och natten så fort

6 Juli 2012

L Patrik W Johansson




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-07 23:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag har heller inte arbandsur sedan många år.
2012-07-08

  Yrre VIP
Jupp så äre :) Godnatt du!
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP