Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt skadad


Emotionellt sätt

Känslomässigt sätt

Har inte fått någon riktig kärlek ifrån någon

Inte ens ifrån min mamma och pappa

Inte mer än min egen Man som vägrar att visa vad han

egentligen kan

Ensamhet i tvåsamhet

Ingen lek

Inget smek eller äkta kel

Allting känns bara fel

Och är det här någonting som jag måste lära mig

att leva med från och med nu

Att aldrig själv ge mig chansen att få bli lite lycklig

tillsammans med dig

som jag egentligen älskar

Nä, det känns inte så speciellt kul

Älskar ju dig

Dig och ingen annan

Så vad ska jag bara ta mig till?!


Helt skadad, emotionellt sätt

Ingenting känns helt rätt

Saknar dig så

Saknar dig då det var vi två...

Ken Cassel
7/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-07 23:27



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ja, vad skall man bara ta sig till?!
2012-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel