Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet.

livet är en gåta som ingen kan svara på. en fråga som alltid kommer att frågas.




Fri vers av liten lisa
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-02-05 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liten lisa
liten lisa