Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett samtal

ett samtal och ett hjärta är brustet, ett samtal och ett hjärta hoppar, ett samtal och ett hjärta slutar slå.




Fri vers av liten lisa
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-11-25 00:01



Bookmark and Share


    eva m h
Ja ett samtal kan påverka hjärtat på helt olika sätt! Helt rätt!
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

liten lisa
liten lisa