Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppskatta livet.

ja ser ljus.
det börjar lysa.
ja känner mej glad.
ja springer på en äng.
ja tittar brevid mej.
där springer den pojken ja alltid drömt om.
han håller mej i handen.
längre fram ser jag mina kompisar springa med sina drömpojkar som håller dom i handen.
alla verkar lyckliga.
men kanske lite för lyckliga.
om ja tittar omkring mej.
jag känner mej lycklig.
men tänk ett liv som ingenting kan gå fel i, ingen kan bli sårad.
men hur vet man då när man e lycklig.
kan man njuta av livet om man alltid är lycklig.
jag kände mej lycklig.
men sen.
all lycka försvann.
plötsligt vaknar jag upp i den värld som ja nyss såg som mörk dyster tråkig som jag tyckte att ja aldrig passade in i och var aldrig älskad.
men nu såg den ljus ut glad d kändes som om ja passade in nu att ja var älskad av nån.
mitt liv var förändrat.
det finns alltid hopp.
man måste göra misstag ibland för att uppskatta livet.




Fri vers av liten lisa
Läst 534 gånger
Publicerad 2006-03-22 19:01



Bookmark and Share


    eva m h
Du är mycket klok du Lisa!
2006-11-25
  > Nästa text
< Föregående

liten lisa
liten lisa