Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jobbiga tider.


svek!

jag trodde att allt var över nu att allt var bra. att du mådde bra. men tydligen inte. jag har förlåtit dej varje gång. men denna gång var det för mycket. vi har sagt till dej. du har fått hjälp men vad är det som är fel? snälla. kan du sluta. jag älskar dej och kommer alltid att göra men du måste sluta! detta var för mycket. kommer jag att förlåta dej. antagligen som alla andra gånger. men denna kommer det att bli mycket svårt. andra kan sluta. men inte du. jag förstår inte. men vi ska hjälpas åt så att allt blir bra igen. vi ska kämpa in i det sista. till slut kommer det nog att bli bra. det vet jag!

JAG ÄLSKAR DEJ OCH KOMMER ALLTID ATT GÖRA!




Fri vers av liten lisa
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-02-06 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liten lisa
liten lisa