Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansen

det var underbart.
vi såg på varandra.
vi kom närmare varandra.
min kropp nuddade vid din.
musiken spelade högt.
vi kom i centrum.
jag vet inte vad du känner för mej.
men du vet inte hur jag känner för dej.
vi dansade kort.
låten tog slut.
några låtar senare hände det igen.
den gången lite längre.
några låtar senare händ det ännu en gång.
nu var det länge.
det var så underbart och roligt.
jag kommer alltid minnas den underbara stunden.
jag hoppas du hade det kul du med.
och jag hoppas du kanske gillar mej mer än bara en kompis.




Fri vers av liten lisa
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-04-22 17:03



Bookmark and Share


    HiFi
så sockersött men skrivet av en dam i sin bästa ålder och som håller pennan stadigt i handen
2006-04-22
  > Nästa text
< Föregående

liten lisa
liten lisa