Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg.

det var du och jag föralltid. du skämmdes inte för mej jag skämmdes inte för dej. alla visste det, att det var du och jag. det var underbart, men som sagt. underbart är kort. sen en underbar sommardag fick jag beskedet. du ville inte ha mej mer. mitt hjärta krossades. jag skulle nog alldrig kunna älska någon som jag älskat dej. nu när ja ser på dej så känns det som om vi aldrig kännt varandra. jag vill bara säga en sista gång. jag älskade dej. och kommer alltid att göra.




Fri vers av liten lisa
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-02-05 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liten lisa
liten lisa