Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den svarta makten

jag har alltid tyckt att det varit synd när folk tar sitt liv unga, när man har hela livet kvar och allt kan bli bättre. ibland har jag tänkt den tanken, men tänkt på min familj. men det har blivit oftare jag fått den tanken. just nu är mitt liv en ända röra. jag är sviken, jag är bortstött, jag är trött jag orkar inte mer. jag undrar hur alla skulle reagera om jag tog mitt liv. men det är väl som dom säger ´´ varför ta sitt liv när man inte kan se hur alla reagerar´´ det är nog sant. men jag vill bara visa alla att jag vågar och att jag inte orkar mer! men om jag tänker på vad kul jag har haft genom mitt liv och när jag blivit ledsen men det blivit bra igen för jag har syskon som stöder mig när jag känner så. men den här gången blev det för mycket. men varför bevisa att man vågar! varför inte bara bevisa att man orkar vara kvar det är dom som orkar vara kvar som är modiga, inte dom som tar sitt liv.




Fri vers av liten lisa
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-11-05 12:49



Bookmark and Share


  Mackan
Hej tjejen

Fin dikt
men du håll ur det blir bra jag lovar
att fly löser inget

livet är en gåva även om det är djävligt jobbigt
jag vet själv, jag lovar
2006-11-05
  > Nästa text
< Föregående

liten lisa
liten lisa