Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att aldrig ta ro o paus ...


Nutidens dilemma

Mera …
Fortare …
Fortare …

Måste göra karriär
Måste bilda min familj
Måste bygga mitt hem
Men varför orkar jag inte

SMS, MMS mobilen piper
Kallar på min uppmärksamhet
Ett späckat schema
Hela tiden igång

Jag faller mot en tomhet
Känner mej svag
Svårt att ta beslut
Hittar inte ut

Förstår inte
Jag vill men kan ej
Utbränd
Var är min verklighet

Nutidens dilemma
Ekorrens hjul
Allt snurrar
Fällan slår igen

Mera …
Fortare …
Fortare …




Fri vers av Jack_iX
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-02-05 19:44



Bookmark and Share


    Mejja
Ja i den värld vi lever i får man ägna mycket energi till att försöka hålla ner tempot och ladda om. Att försöka begränsa så det inte bara snurrar på tills vi slängs av i farten. Stanna upp!
Gillar att texten börjar och slutar lika. Det ger en bra helhet om just detta nutids dilemma.
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX