Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara tankar


Liten trygghet

Känner mig
stark
men samtidigt
bräcklig

lycklig
sorgsen

trygg
och
ändå vilse

nära dig
ändå
så långt borta

önskar att jag
och min skugga
aldrig separeras
från varandra

det
är ändå liten trygghet




Fri vers av Maiah VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-08 23:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Igenkännande
2012-07-14

  Siggesdotter
Känner igen den upplevelsen mycket väl...
2012-07-09

  Christine Sabel
vackert och klokt och ändå så blandat ;)
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP