Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflekterar kring detta omöjliga och utopiska tillstånd......


Sanningen (2)! ?

Sanningen !?

Går man som het gröt kring
och ingenting annat eller ingenting

Svårhållen och svårfunnen
av lögnen blir man ofta upphunnen


Sanningen !?

Vem formar ut reglerna ?
Vem bestämmer statuterna ?
Är de förenliga ?
Eller tillhör man "mammutarna" ?



Sanningen !?

Svårast av de svåra
vem definierar ?
Måste man många såra ?
Vem triumferar ?



Sanningen ? !

Den formeln finner väl ingen ?
Den normen kring alla tingen
vi får försöka vara nära
lyssna,se och lära
vi lär oss av varandra
den långa vägen vandra
så tätt inpå vi kan
känns rätt för kvinna/man............

---------





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-09 03:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tanke kring sanningen, som en filosof uttryckte det < sanningen färdas genom tiden och vi med den. Jag tolkar det som du skriver, att vi lär oss på resans gång. Typ saker o ting förändras, formas om, nya perspektiv öppnar sig..ungefär.
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska