Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sek(under)

Sekunder
din hand rör vid mig
Hur kan en hand
en liten rörelse
ge så mycket energi

Sekunder
och jag lyfter från golvet
Änglavingar på min rygg
jag svävar

Sekunder
Så lite och hela jag fylls
av kärlekens ande




Fri vers av mariann
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-02-05 20:07



Bookmark and Share


  Propella
Ja det var lite läskigt! *skrattar* Men din var fantastisk... Så mycket som får plats i dina rader.
2006-02-08

  Per Rydberg
Ja, är det inte ett under så säg! När jag läser kommer tillfällen från det förflutna tillbaka och jag minns och plötsligt svävar jag tre cm över datorstolen! Du ger ord åt något stort och mycket vackra ord dessutom! Tack för orden!
2006-02-07

    Oprofessionell
''Sekunder
och jag lyfter från golvet
Änglavingar på min rygg
jag svävar''

Väldigt ömt och vackert.
2006-02-06

  Peter Stjerngrim VIP
Det är så litet som behövs ... *saknar ...*
2006-02-06

    steffe struts
precis så är det, en liten kort stund av vidrörande räcker för att skapa så mycket, när man är kär...

bra fångat, fint diktat!

stefan
2006-02-05

  Wretling
Vac vackert !
2006-02-05

    platslös
Härligt, just så känns det.
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann