Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte kräva att du ska tro på mig


Men om jag säger att jag älskar dig

så ska du veta

att det inte är några ord som jag säger till vem

som helst

För redan första gången som vi två stötte på varann

så vart jag ju helt frälst

Visste att vi två verkligen skulle passa ihop för varann

Men först så ville jag ju se om du kunde se

och känna av mina tankar

som i mitt huvud hela tiden bara bankade

Se om vi två verkligen var på samma nivå

då vi båda två automatiskt förstod

med ett gemensamt litet, Hallå!

Men där är du ju!

Och Åh, vad jag har saknat dig, min älskade vän

Men kom nu, min älskling, så går vi hem tillsammans...

Ken Cassel
9/7-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-09 19:56



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Kärleksfull text
2012-07-10

  Lynx63 VIP
Cool, gillar.
2012-07-10

  Kungsfågeln
Att bli frälst och innerligt älska någon är underbart och fantastiskt... något du får fram så bra i texten
2012-07-09

  Rise Little One
Ja, man kan inte kräva men samtidigt behöver man ha någon form av bekräftning...
2012-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Frälst kan man bara bli genom Jesus.
2012-07-09

  Ninananonia VIP
Fint.. :)
2012-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel