Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modet att se sig själv

Slöjan över själen har börjat falla

Leende visar jag huden




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-10 01:28



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Så fint!
2012-08-03

  Bibbi VIP
Gillar!
2012-07-11

  ResenärGenomLivet VIP
Dina fina ord säger så mycket.
2012-07-10

    ej medlem längre
Fint!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP