Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever ibland tankar

lever ibland tankar
orden blir så få

förstorar alla känslor
dom passar aldrig då 





Fri vers av Zoo
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-10 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoo