Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hylla för hylla bör hyllas

Bok efter bok har samlats

Dammråttor är de som läst dem mest

De står där och kan berätta

Tiden med naturen, och frågorna om hur och varför

Självhjälpsböckerna efter sveket

All längtan med konsthistorian

Den sparsamma samlingen med skönlitteratur
som satt ord på det som betyder mest

Teckenböcker för att ödmjukt lära lyhördhet



Jag städar ur och minns





Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-10 01:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fina minnen...
2012-07-10

    ej medlem längre
Otroligt fint!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP