Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi...




Poesin är tvivelaktigt
men är ändå
ett

måste


Poesi är inte rumsren
men är ändå lika mysig
som en

liten hundvalp

Poesi har röda ögon
men är ändå
full
av

pigment

Poesin
är som maskrosen
man sparkar på

men som ändå ger bilden av
sommar

Poesin
förstår alla
till och med

de som
förlöjligar dess utövare

poesi
vill
jag
vara




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-10 16:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivit, poesi är underbart
ett måste
2012-07-13

  Magica VIP
Lekfullt, befriande fångat om poesins underbara värld, bra!
2012-07-12

  ULJO
Poesi är vad man gör den till
2012-07-11

    Tea Alex
Tycker speciellt om den delen om att människor som gör sig roliga över folk som skriver ändå faktiskt oftast blir berörda av poesi...
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP