Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän


Regn, regn

Gråskyar föder och lägger ner sina skuggor

och med kraft fylls himlens lungor



Värmande tar du tag om min kallande kropp

Två sköra väsen i en rymd av livets luft och vatten



Mjukt landar regn mot marken

och så även jag




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-10 21:42



Bookmark and Share


  stig wikman
Underbart
Sanna.
LOVE THAT POEM.
2013-07-13

    ej medlem längre
Denna text är fjäderlätt som svävar med vinden. Vackert med fin melodi.
2012-07-10

  träsnidaren
"Två sköra väsen i en rymd av livets luft och vatten"
Fina rader
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP