Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, kan jag få tränga in i dig

 

 

Din muskulösa kropp över min.

 

Andetag som synkar

 

 

 

Lust i luften.

 

Läppar

 

 

Hud

 

 

 

 

Snälla, kan jag få tränga in i dig?






Fri vers av wildrose
Läst 592 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-07-10 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig erotisk text!
Tack!
2013-10-09

  blaite
Så nice
2012-10-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
går så bra så:)
2012-07-14

    ej medlem längre
Vild av längtan pulserar orden... You know your stuff
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose