Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu höjs röster inom etablissemanget för att ALLA Banker inom EU ska gå samman i en GIGANTISK storbank ! (Som om vi INTE hade nog bekymmer med våra egna banker och vilken kapitalflykt ut ur Sverige det kan bli !)


"EU-BANKEN !"

EU-BANKEN !

Bisarr är bara tanken !
Rena nedra fanken !


EU-BANKEN !

Våra pengar försvinner
ut ur landet de rinner
till tveksamma projekt
allt hopp utsläckt !


EU-BANKEN !

Vanligt folk ska rasa
stoppa denna fasa !

Till strid i varje land
mot gnidet "Samarkand"

Vi MÅSTE detta hindra
INTE bara lindra
HELA tanken galen !
Vi lider redan kvalen !


-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-11 00:30



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag ser hur Tysklands minister Angela tar med handen over axlar kamaradisk rumänsk president som avsattes i före veckan och skrattar som ny föreälskade. På möte i fråga om i natt. Jag sov inte hela natten av vrede.
Jag hopas vid gud och satan Sverige låter sig inte indragen i en tom: tomt, komplott, intrig, lott, plan, diagram.
Eng. / Empty;
Ro /gol;
SV/tom;
GIGANTISK BANCK VALV (Black hål………..
(empati, empatin, empatis: inlevelse, med sådana som har såld sina egna länders tillgångar och natur resurser i hemlighet och lånar sig över huvudet och nu måste betala nota för dem skötsamma länder som Sverige?
Unga människor från EU köper doktorat på 2500 euro och får jobb i andra länder, inte ens 10 procent har tagit sin hög skola prov examen, på egna krafter. Vilken kvalitet på livet får vi ha att göra med sådana mäniskor?
Tack gud jag kan få äkta ord på svenska och säja nej!
Inte ett land till, ser under mina fötter falla!
Diana.
2012-07-11

  poetryGirl
jag tror inte sverige går med i detta vansinne
2012-07-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
MINIGIGANTISKA redan fins etablerade.
Jag tror inte Sverige går på med, jag läste om en minderårig i förevecka som hade ett 1000 dollar på europeisk bank men baken talade inte övertreden till euro och barnen fick bara en 1 dollar värde på sparkonto. Utan att meddela kunderna deras aktuella värde.
2012-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska